Utilitzar l'aplicació Google Drive per a Google Chat

Pots utilitzar l'aplicació Google Drive per rebre notificacions a Google Chat sobre l'activitat a Drive.

Informació sobre les notificacions de Google Drive a Chat

Si actives les notificacions, rebràs missatges directes sobre esdeveniments de Google Drive com ara:

• Quan un nou fitxer o carpeta es comparteixi amb tu.
  • Quan un nou comentari o acció pendent et mencioni o se t'assigni.
    • Pots respondre als comentaris directament des de l'aplicació Google Drive per a Chat. Per exemple, si vols mencionar un company de feina, escriu "@" seguit del seu nom o de la seva adreça electrònica.
  • Quan se sol·liciti accés a un dels teus fitxers.

Abans de començar

Activar les notificacions de Google Drive a Chat o a Gmail

Quan instal·lis el bot, fes clic a al missatge per activar les notificacions.

Si has desactivat les notificacions anteriorment:

1. Ves a Chat o a Gmail.
  2. Envia qualsevol missatge directe (com ara "hola") a l'aplicació Google Drive.
  3. A la resposta, fes clic a Activa les notificacions.

Desactivar les notificacions de Google Drive a Chat o a Gmail

1. Ves a Chat o a Gmail.
  2. Envia qualsevol missatge directe (com ara "hola") a l'aplicació Google Drive.
  3. A la resposta, fes clic a Desactiva les notificacions.

Per tornar a activar les notificacions, envia un altre missatge directe a l'aplicació Google Drive.

Desinstal·lar l'aplicació Google Drive

1. Ves a Chat o a Gmail.
  2. A la part superior, fes clic a la fletxa avall .
  3. Fes clic a Desinstal·la.