Important: On July 31, 2024, the Meet app in Chat will begin to shut down. To modify or reschedule meetings or to look up your schedule, go to Calendar on calendar.google.com or use the Google Calendar Android or iOS app.

Meet-appen för Google Chat

Du kan använda Meet-appen i Google Chat om du vill schemalägga, ändra och avboka möten eller för att kolla ditt schema.

Innan du börjar

Använda Meet-appen i rum

Om du sitter i ett rum och vill skicka ett meddelande eller schemalägga ett möte med hjälp av Meet-appen måste du ange @meet i varje meddelande till appen (inklusive i svar på frågor från appen). Om du använder @meet i alla meddelanden säkerställer du att appen får meddelandet och vidtar åtgärder.

Ange @meet Schemalägg ett möte för oss om du vill att @meet skapar ett möte med medlemmar i rummet.

Tips! Vissa appfunktioner för @meet fungerar i direktmeddelanden, men inte i rum. Det går till exempel att använda @meet i ett rum för att schemalägga ett möte, men inte för andra kalenderinteraktioner, till exempel att be om ditt schema.

Exempel på användning av Meet-appen

Schemalägg ett möte (omfattar att ange titel, datum/tid, varaktighet, gäster) genom att skriva:

• Boka ett möte med Cynthia i morgon klockan 15:00
  • Boka ett möte med cynthia@dindomän.com
  • Hitta 45 minuter med Cynthia nästa vecka, ange titeln 1:1

Ändra ett möte som just bokats

• Flytta detta möte till imorgon
  • Byt namn på det här mötet till Planeringsmöte för teamet

Boka om eller avboka ett möte

• Boka om mitt möte med Cynthia
  • Avboka mitt möte med Cynthia

Kolla ditt schema

• Hur ser mitt schema ut imorgon?
  • Har jag möten på måndag?
  • Är jag ledig imorgon eftermiddag?
  • Vilka möten har jag nästa vecka?