Meet-appen for Google Chat

Du kan bruke Meet-appen i Google Chat og Chat i Gmail til å planlegge, endre og avlyse møter eller sjekke tidsplanen din.

Før du begynner

Bruk Meet-appen i rom

Hvis du er i et rom og vil sende meldinger eller planlegge møter ved hjelp av Meet-appen, skriver du @meet i hver melding til appen (også når du svarer på spørsmål fra appen). Ved å bruke @meet i hver melding sikrer du at appen får meldingen og reagerer på den.

Hvis du vil at @meet skal opprette et møte med rommedlemmene, kan du skrive «@meet Schedule a meeting for us».

Tips: Enkelte funksjoner for @meet-appen fungerer i direktemeldinger, men ikke i rom. I et rom kan du for eksempel bruke @meet til å planlegge et møte, men ikke til andre kalenderhandlinger, som å be om å få se oversikten din.

Eksempler på bruk av Meet-appen

Hvis du vil planlegge et møte (inkludert tittel, dato og klokkeslett, varighet og gjester), kan du for eksempel skrive inn dette:

• Planlegg et møte med Anna i morgen kl. 15.00
  • Planlegg et møte med anna@domenetditt.com
  • Finn 45 minutter til et møte med Anna i neste uke, og kall det «Medarbeidersamtale»

Endre et nylig planlagt møte

• Flytt dette møtet til i morgen
  • Endre navnet på dette møtet til «Teamplanlegging»

Utsett eller avlys et møte

• Flytt møtet mitt med Anna
  • Avlys møtet mitt med Anna

Sjekk tidsplanen din

• Hva er tidsplanen min i morgen?
  • Har jeg møter på mandag?
  • Er jeg ledig i morgen ettermiddag?
  • Hvilke møter har jeg i neste uke?