Meet-app voor Google Chat

U kunt de Meet-app gebruiken in Google Chat en Chat in Gmail om vergaderingen te plannen, te wijzigen en te annuleren, of om uw planning op te zoeken.

Voordat u begint

De Meet-app gebruiken in ruimtes

Als u zich in een ruimte bevindt en een bericht wilt sturen of een vergadering wilt plannen met de Meet-app, geeft u @meet op in elk bericht naar de app (waaronder in antwoorden op vragen van de app). Door @meet te gebruiken in elk bericht, krijgt de app de berichten en worden de juiste acties uitgevoerd.

Als u wilt dat @meet een vergadering met leden van de ruimte maakt, typt u '@meet Schedule a meeting for us' (Plan een vergadering voor ons).

Tip: Sommige functies van de @meet-app werken wel in privéchats, maar niet in ruimtes. U kunt bijvoorbeeld @meet in een ruimte gebruiken om een vergadering te plannen, maar niet om andere acties in agenda's uit te voeren, zoals uw planning opvragen.

Voorbeelden van hoe u de Meet-app kunt gebruiken

Geef het volgende op om een vergadering te plannen (inclusief instellen van de titel, datum en tijd, duur, gasten):

• Schedule a meeting with Cynthia tomorrow at 3pm
  • Schedule a meeting with cynthia@uwdomein.com
  • Find 45 minutes with Cynthia next week, title it '1:1'

Een net geplande vergadering aanpassen

• Move this meeting to tomorrow
  • Rename this meeting to 'Team planning session'

Een vergadering verzetten of annuleren

• Reschedule my meeting with Cynthia
  • Cancel my meeting with Cynthia

Uw planning opzoeken

• What is my schedule tomorrow?
  • Do I have meetings on Monday?
  • Am I free tomorrow afternoon?
  • What meetings do I have next week?