Meet-sovellus Google Chatissa

Chatin ja Gmailin Chatin Meet-sovelluksen avulla voit ajoittaa, muokata ja perua kokouksia sekä tarkistaa aikataulusi.

Ennen kuin aloitat

Meet-sovelluksen käyttäminen tiloissa

Jos olet tilassa ja haluat lähettää viestin tai ajoittaa kokouksen käyttämällä sovellusta Meetissä, kirjoita @meet jokaiseen sovellukselle tarkoitettuun viestiin (myös silloin, kun vastaat sovelluksen lähettämään kysymykseen). Kirjoittamalla @meet jokaiseen viestiin voit varmistaa, että sovellus saa viestisi ja voi reagoida siihen.

Jos haluat, että @meet luo kokouksen tilan jäsenille, kirjoita "@meet Ajoita kokous jäsenille."

Vinkki: Jotkin @meet_sovellusten ominaisuudet toimivat viesteissä, mutta eivät tiloissa. Voit esimerkiksi käyttää @meet-sovellusta tilassa kokouksen ajoittamiseen, mutta et muihin kalenterin toimintoihin, kuten aikataulusi pyytämiseen.

Esimerkkejä sovellusten käyttämisestä Meetissä

Voit ajoittaa kokouksen (ja ilmoittaa sen nimen, päivän ja kellonajan, keston sekä osallistujat) kirjoittamalla seuraavasti:

• Sovi tapaaminen Silvian kanssa huomiseksi klo 15
  • Sovi tapaaminen henkilön silvia@omaverkkotunnus.com kanssa
  • Etsi 45 minuuttia aikaa Silvialle ensi viikolla ja anna kokouksen nimeksi ”1:1”

Muokkaa juuri ajoitettua kokousta

• Siirrä tämä kokous huomiseksi
  • Nimeä tämä kokous uudelleen nimellä "Tiimin suunnittelupalaveri"

Siirrä tai peru kokous

• Muuta Silvian tapaamisaikaa
  • Peru kokous Silvian kanssa

Tarkista aikataulu

• Millainen huomisen aikatauluni on?
  • Onko minulla kokouksia maanantaina?
  • Olenko vapaa huomenna iltapäivällä?
  • Mitä kokouksia minulla on ensi viikolla?