Aplicació Meet per a Google Chat

Pots utilitzar l'aplicació Meet a Chat i a Chat a Gmail per programar, modificar i cancel·lar reunions o per consultar la teva agenda.

Abans de començar

Utilitzar l'aplicació Meet en espais

Si ets en un espai i vols enviar un missatge o programar una reunió amb l'aplicació Meet, escriu @meet en cada missatge que enviïs a l'aplicació (incloses les respostes a preguntes de l'aplicació). Utilitzar @meet en tots els missatges garanteix que l'aplicació rebi el missatge i prengui les mesures pertinents.

Si vols que @meet creï una reunió amb els membres de l'espai, escriu "@meet Schedule a meeting for us" (@meet Programa una reunió per a nosaltres).

Consell: algunes funcions de l'aplicació @meet funcionen en missatges directes, però no en espais. Per exemple, pots utilitzar @meet en un espai per programar una reunió, però no per a altres interaccions amb el calendari, com ara consultar la teva agenda.

Exemples d'ús de l'aplicació Meet

Per programar una reunió (inclou definir el títol, la data i l'hora, la durada i els convidats), escriu:

• Schedule a meeting with Emma tomorrow at 3pm (Programa una reunió amb l'Emma demà a les 15:00).
  • Schedule a meeting with emma@yourdomain.com (Programa una reunió amb emma@elteudomini.com).
  • Find 45 minutes with Emma next week, title it "1:1" (Cerca una estona lliure de 45 minuts la setmana que ve per trobar-me amb l'Emma, posa-hi el títol "1:1").

Modificar una reunió que s'acaba de programar

• Move this meeting to tomorrow (Mou aquesta reunió a demà).
  • Rename this meeting to "Team planning session" (Canvia el nom d'aquesta reunió a "Sessió de planificació de l'equip").

Tornar a programar o cancel·lar una reunió

• Reschedule my meeting with Emma (Torna a programar la reunió amb l'Emma).
  • Cancel my meeting with Emma (Cancel·la la reunió amb l'Emma).

Consultar la teva agenda

• What is my schedule tomorrow? (Què tinc per a demà a l'agenda?).
  • Do I have meetings on Monday? (Tinc reunions el dilluns?).
  • Am I free tomorrow afternoon? (Estic lliure demà a la tarda?).
  • What meetings do I have next week? (Quines reunions tinc la setmana vinent?).