Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Meet-app voor Google Chat

U kunt de Meet-app gebruiken in Google Chat en Chat in Gmail om vergaderingen te plannen, te wijzigen en te annuleren, of om uw planning op te zoeken.

Voordat u begint

De Meet-app gebruiken in ruimtes

Als u zich in een ruimte bevindt en een bericht wilt sturen of een vergadering wilt plannen met de Meet-app, geeft u @meet op in elk bericht naar de app (waaronder in antwoorden op vragen van de app). Door @meet te gebruiken in elk bericht, krijgt de app de berichten en worden de juiste acties uitgevoerd.

Als u wilt dat @meet een vergadering met leden van de ruimte maakt, typt u '@meet Schedule a meeting for us' (Plan een vergadering voor ons).

Tip: Sommige functies van de @meet-app werken wel in privéchats, maar niet in ruimtes. U kunt bijvoorbeeld @meet in een ruimte gebruiken om een vergadering te plannen, maar niet om andere acties in agenda's uit te voeren, zoals uw planning opvragen.

Voorbeelden van hoe u de Meet-app kunt gebruiken

Geef het volgende op om een vergadering te plannen (inclusief instellen van de titel, datum en tijd, duur, gasten):

• Schedule a meeting with Cynthia tomorrow at 3pm
  • Schedule a meeting with cynthia@uwdomein.com
  • Find 45 minutes with Cynthia next week, title it '1:1'

Een net geplande vergadering aanpassen

• Move this meeting to tomorrow
  • Rename this meeting to 'Team planning session'

Een vergadering verzetten of annuleren

• Reschedule my meeting with Cynthia
  • Cancel my meeting with Cynthia

Uw planning opzoeken

• What is my schedule tomorrow?
  • Do I have meetings on Monday?
  • Am I free tomorrow afternoon?
  • What meetings do I have next week?