Søg efter Google Chat-beskeder

I Google Chat kan du søge:

• I alle dine beskeder.
  • Efter beskeder, der indeholder bestemte personer.
  • Efter beskeder, der indeholder bestemte typer indhold, f.eks. billeder.

Vigtigt!

• Hvis du vil søge efter Chat-beskeder i Gmail, skal du aktivere Chat i Gmail.
  • Du kan søge efter beskeder i samtaler, du deltager i, eller som du kan deltage i.
  • Du kan også bruge søgeoperatorer til at filtrere dine søgeresultater.
  • Du kan ikke søge efter beskeder ved hjælp af Gmail API.
  • Selvom du er inviteret til at deltage, kan du ikke søge efter beskeder i samtaler eller rum, som en anden organisation ejer.

Søg efter beskeder i Chat og Gmail

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Klik på søgefeltet øverst i vinduet.
  3. Skriv søgetekst.
    • I Gmail: Du kan også bruge søgeoperatoren in:chats.
  4. Vælg en mulighed:
    • I Gmail: Klik på Samtaler under søgefeltet.
    • Vælg en nylig søgning.
  5. Klik på et resultat for at åbne det.

Søg efter beskeder i et rum eller en samtale

1. I Chat skal du vælge det rum eller den samtale, du vil søge i.
  2. Klik på Søg i denne chat øverst til højre.
  3. Skriv søgetekst.
  4. Vælg en mulighed:
    • Tryk på Enter.
    • Vælg en nylig søgning.
  5. Klik på et resultat for at åbne det.

Filtrér og sortér beskeder

1. Klik på søgefeltet øverst i Chat.
  2. Skriv søgetekst.
    • Der vises forslag nedenfor, mens du skriver. Tryk på Tab-tasten for automatisk at udfylde resten af en forespørgsel.
  3. Tryk på Enter.
  4. Vælg et filter for at finde følgende typer beskeder:
    • Fra: beskeder, der er sendt fra bestemte personer.
    • Sagt i: beskeder, der er blevet sendt i en bestemt samtale eller et bestemt rum.
    • Dato: beskeder, der er sendt inden for et bestemt datointerval.
    • Indeholder fil: beskeder, der indeholder dokumenter, regneark, dias eller andre filer.
    • Indeholder link: beskeder, der indeholder links.
    • Omtaler mig: beskeder, hvori du omtales.
    • Kun samtaler, jeg deltager i: beskeder fra samtaler, som du er medlem af.
  5. Valgfrit! Hvis du vil sortere beskeder, skal du klikke på menuen Sortér under filtrene.
    • Mest relevante: Sortér beskeder efter, hvor relevante de er for din søgetekst.
    • Seneste: Sortér beskeder efter, hvor nye de er
  6. Klik på et resultat for at åbne det.
    • Der vises muligvis resultater fra rum, du ikke deltager i. Klik på Deltag ud for beskeden for at deltage.

Slet foreslåede søgeresultater

Når du skriver tekst i Chat-søgefeltet, vises der muligvis forslag baseret på din søgehistorik. Du kan finde beskeder ved at vælge et forslag.

• Forslag gemmes i 90 dage efter brug.
  • Søgehistorik for forslag deles ikke mellem Chat og Chat i Gmail.
  • Du kan slette dine nylige søgninger eller hele din søgehistorik.
  1. Klik på søgefeltet i Chat.
  2. Under "Nylige søgninger" kan du:
    • Slette en nylig søgning: Klik på en søgning og derefter Slet.
    • Slette alle søgninger: Klik på Slet alle.