Gå med i ett rum i Google Chat

När du är inbjuden att gå med i ett rum kan du förhandsgranska rummet och visa meddelandehistoriken.

När du lämnar ett rum får du inte:

• Gå med igen om inte en annan medlem lägger till eller bjuder in dig.
  • Uppdateringar om aktiva konversationstrådar.

Om du går med i ett rum igen ser du all meddelandehistorik. Du måste bli inbjuden igen om någon tar bort dig från ett rum.

Tips! Om rummet är synligt får du gå med igen när som helst. Läs mer om synliga rum.

Gå med i ett rum

1. Öppna Google Chat eller Gmail på datorn.
    • I Gmail: Klicka på Chat till vänster.
  2. Klicka på Ny chattföljt avBläddra bland rum.
  3. Sök efter ett rum
    • Rummen som du har bjudits in till visas överst på listan.
  4. Gå med i rummet genom att klicka på Gå med.
  5. Klicka på Öppna för att öppna rummet.
  6. Valfritt: Förhandsgranska ett rum genom att klicka på Förhandsgranska.
    • När du förhandsgranskar ett rum kan du läsa meddelanden, men du får inte delta i diskussionen eller få aviseringar.

Lämna ett rum

1. Öppna Google Chat eller Gmail på datorn.
    • I Gmail: Klicka på Chat till vänster.
  2. Klicka på Fler alternativ intill ett rumsnamn Lämna följt av Lämna utrymme längst upp till vänster.

Gå med i ett rum igen

1. Öppna Google Chat eller Gmail på datorn.
    • I Gmail: Klicka på Chat till vänster.
  2. Klicka på Ny chatt följt av Bläddra bland rum.
  3. Sök efter ett rum
  4. Klicka på Delta.

Tips! Du kan radera ett rum som du har skapat. Läs mer om att ta bort rum.