Gå med i ett rum i Google Chat

När du är inbjuden att gå med i ett rum kan du förhandsgranska rummet och visa meddelandehistoriken.

När du lämnar ett rum får du inte:

• Gå med igen om inte en annan medlem lägger till eller bjuder in dig.
  • Uppdateringar om aktiva konversationstrådar.

Om du går med i ett rum igen ser du all meddelandehistorik. Du måste bli inbjuden igen om någon tar bort dig från ett rum.

Tips! Om rummet är synligt får du gå med igen när som helst. Läs mer om synliga rum.

Gå med i ett rum

1. Öppna Chat eller Gmail på en iPhone eller iPad.
    • I Gmail: Tryck på Chat längst ned.
  2. Tryck på Ny chatt följt av Bläddra bland rum på den nedre navigeringsmenyn.
  3. Sök efter ett rum
    • Rummen som du har bjudits in till visas överst på listan.
  4. Tryck på Lägg till om du vill gå med i rummet.
    • Det går även att trycka på Gå med i förhandsgranskningen.
  5. Valfritt: Förhandsgranska ett rum genom att trycka på rummets namn.
    • När du förhandsgranskar ett rum kan du läsa meddelanden, men du får inte delta i diskussionen eller få aviseringar.

Tips! Tryck länge på en konversation för fler alternativ.

Lämna ett rum

1. Öppna Chat eller Gmail på en iPhone eller iPad.
    • I Gmail: Tryck på Chat längst ned.
  2. Tryck på Rum på navigeringsmenyn längst ned.
  3. Öppna rummet som du vill lämna.
  4. Tryck på rummets namn högst upp.
  5. Tryck på Lämna följt av Lämna rum.

Tips! Tryck länge på en konversation för fler alternativ.

Gå med i ett rum igen

1. Öppna Chat eller Gmail på en iPhone eller iPad.
    • I Gmail: Tryck på Chat längst ned.
  2. Tryck på Ny chatt följt av Bläddra bland rum på den nedre navigeringsmenyn.
  3. Sök efter ett rum
  4. Tryck på Lägg till .

Tips! Du kan radera ett rum som du har skapat. Läs mer om att ta bort rum.