Tilan poistaminen

Kun et enää tarvitse jotain tilaa, voit poistaa sen. Poistettua tilaa ei voi palauttaa.

Tärkeää:

• Voit poistaa tilan vain, jos olet tilan ylläpitäjä.
  • Kun poistat tilan, kaikki sen viestit ja tehtävät poistetaan. Luvat Drive-tiedostoihin poistetaan, mutta tiedostot säilytetään.
  • Poistettua tilaa ei voi palauttaa.
  • Jos olet viimeinen tilan ylläpitäjä ja haluat poistua tilasta, sinun on valittava uusi tilan ylläpitäjä tai poistettava tila.
  1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Avaa tila, jonka haluat poistaa.
  3. Klikkaa yläreunasta tilan nimeä ja sitten Poista.
  4. Vahvista klikkaamalla Poista.
Vinkki: Jos et ole tilan luoja, lue lisää tilasta poistumisesta.