Huoneen luominen

Huoneen luomalla voit lisätä Google Chatiin paikan, jossa tiimi voi pitää yhteyttä ja tehdä yhteistyötä.

Voit sallia organisaation ulkopuolisten henkilöiden liittyä huoneeseen, mutta tämä on tehtävä huoneen luomisen yhteydessä. Jos sallit ulkoisten ihmisten liittyä huoneeseen, heillä on oltava joko toiseen organisaatioon liittyvä G Suite ‑tili tai henkilökohtainen Google-tili (jonka pääte on yleensä @gmail.com).

1. Kirjaudu Chatiin tai Gmailiin.
  2. Klikkaa Huoneet-kohdan vierestä Luo "".
  3. (Valinnainen) Voit lisätä huoneelle avatarin klikkaamalla Valitse emoji ""ja sitten valitse emoji. Jos et valitse emojia, käytetään oletusavataria.
  4. Lisää huoneelle nimi.
  5. Lisää lisättävien henkilöiden tai ryhmien nimet tai sähköpostiosoitteet tai valitse ehdotuksista. Ehdotukset sisältävät kaikki organisaatiosi henkilöt, vaikka heillä ei olisi Chatia.
  6. (Valinnainen) Jos haluat sallia organisaation ulkopuolisten henkilöiden liittyä huoneeseen, valitse Salli organisaation ulkopuolisten henkilöiden liittyä ‑valintaruutu.

Tärkeää: Et voi muuttaa tätä asetusta myöhemmin.

7. (Optional) Jos haluat, että kutsuille lähetetään asiasta ilmoitus, valitse Ilmoita ihmisille sähköpostitse ‑valintaruutu.
  8. Valitse Luo.
  9. (Valinnainen) Voit lisätä henkilöitä ja botteja huoneeseen valitsemalla Lisää ihmisiä ja botteja, kirjoittamalla nimen ja klikkaamalla sitten Lähetä.