Opret et rum

Opret et rum i Google Chat for at skabe et sted, hvor et team kan kommunikere og samarbejde.

Før du opretter et rum, skal du vælge:

• Om personer uden for din organisation skal kunne deltage: Hvis du tillader eksterne brugere, skal de have en Google Workspace-konto for en anden organisation eller en personlig Google-konto.
  • Om rummet skal have trådstruktur eller ej: Rum har som standard en enkelt beskedstrøm uden trådstruktur. Du kan i stedet vælge at aktivere beskedtråde.

Vigtigt! Du kan ikke ændre disse indstillinger, efter du har oprettet rummet.

Tip! Historik er altid aktiveret i rum med trådstruktur. Hvis din organisation tillader det, kan du slå historik til eller fra i rum uden trådstruktur.

1. Log ind på Chat eller Gmail.
  2. Ud for "Rum" skal du klikke på Opret eller Find et rum "" og derefter Opret rum.
  3. Angiv navnet på et rum.
  4. (Valgfrit) Klik på Vælg en emoji "" øverst til venstre.Hvis du ikke vælger en emoji, anvendes en standardavatar.
  5. Angiv navne eller mailadresser på de personer og grupper, du vil tilføje. Du kan også vælge blandt de tilgængelige forslag. Forslagene omfatter alle i din organisation, også selvom de ikke har Chat.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil tillade svartråde, skal du vælge Brug svartråde.
    1. Vigtigt! Du kan ikke ændre denne indstilling senere.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil tillade, at eksterne brugere kan deltage i rummet, skal du vælge Tillad, at brugere uden for din organisation kan deltage. Hvis din administrator ikke tillader denne funktion, findes denne valgmulighed måske ikke.
    1. Vigtigt! Du kan ikke ændre denne indstilling senere.
  8. (Valgfrit) Hvis du vil give gæster besked, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Giv andre besked via mail".
  9. Klik på Opret.
  10. (Valgfrit) Hvis du vil føje flere brugere og bots til rummet, skal du klikke på Tilføj brugere og bots. Angiv navne eller mailadresser. Klik på Send.