Slet et rum

Når du ikke længere vil bruge et rum, kan du slette det. Når et rum er slettet, kan du ikke gendanne det.

Vigtigt!

• Du kan kun slette et rum, hvis du er tildelt rollen som administrator af rummet.
  • Når du sletter et rum, slettes alle beskeder og opgaver i det pågældende rum. Tilladelser for Drev-filer fjernes, men filerne slettes ikke.
  • Når et rum er slettet, kan du ikke gendanne det.
  • Hvis du er den sidste administrator af rummet og vil forlade det, skal du gøre en anden til administrator af rummet eller slette rummet.
  1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Åbn det rum, du vil slette.
  3. Klik på rummets navn øverst og derefter Slet.
  4. Klik på Slet for at bekræfte.
Tip! Hvis du ikke har oprettet et rum, kan du få flere oplysninger om, hvordan du forlader et rum.

Relaterede ressourcer

Luk søgning
Google-apps