Suprimir un espai

Quan ja no vulguis utilitzar un espai, el pots suprimir. Un cop suprimit, no el pots recuperar.

Important:

• Només pots suprimir un espai si tens la funció de gestor de l'espai.
  • En suprimir un espai, se suprimeixen tots els missatges i totes les tasques que conté. Se suprimeixen els permisos dels fitxers de Drive, però no se suprimeix el fitxer.
  • Un cop s'ha suprimit un espai, no el pots recuperar.
  • Si ets el darrer gestor de l'espai i vols sortir-ne, has de convertir algú altre en gestor de l'espai o bé suprimir l'espai.
  1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. Obre l'espai que vols suprimir.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Suprimeix.
  4. Per confirmar l'acció, fes clic a Suprimeix.
Consell: si no has creat l'espai, obtén informació sobre com pots sortir d'un espai.