Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Een ruimte verwijderen

Als u een ruimte niet meer wilt gebruiken, kunt u deze verwijderen. Nadat een ruimte is verwijderd, kunt u deze niet meer herstellen.

Belangrijk:

• U kunt een ruimte alleen verwijderen als u de rol van ruimtebeheerder heeft.
  • Als je een ruimte verwijdert, worden alle berichten en taken in de ruimte verwijderd. Rechten voor Drive-bestanden worden verwijderd, maar de bestanden zelf worden niet verwijderd.
  • Als een ruimte wordt verwijderd, kunt u deze niet meer herstellen.
  • Als u de laatste ruimtebeheerder bent en de ruimte wilt verlaten, moet u iemand anders ruimtebeheerder maken of de ruimte verwijderen.
  1. Open Google Chat of Gmail op uw computer.
    • In Gmail: Klik links op Chat.
  2. Open de ruimte die u wilt verwijderen.
  3. Klik bovenaan op de naam van de ruimte en dan Verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
Tip: Als u de ruimte niet heeft gemaakt, bekijkt u meer informatie over hoe u een ruimte verlaat.