Google Hangouts har uppgraderats till Google Chat. Läs mer om övergången från Google Hangouts till Google Chat.

Komma igång med Google Chat

Använd Google Chat för att skicka meddelanden till en person eller grupp:

Logga in på Google Chat

1. Ladda ned Google Chat eller Gmail-appen i Google Play Butik.
  2. Öppna appen.
  3. Logga in på ditt Google-konto på uppmaning för att skicka och ta emot meddelanden.
Tips! Läs mer om att aktivera Google Chat i Gmail.

Förstå Google Chat-symboler

Symbol Beskrivning Läs mer
Lägg till en Drive-fil Bifoga en fil i ett meddelande
"" Skicka feedback
Lägg till händelse Schemalägg ett möte Schemalägga och dela ett Google Kalender-möte
"" Sök efter personer, ord eller rum Sök i chattmeddelanden
Gallery Välj ett foto att skicka Bifoga en fil i ett meddelande
Starta ett videomöte Starta ett videomöte Starta ett videomöte
"" Ta ett foto och skicka det
Add Visa fler skrivalternativ
"" Lägga till formatering i text Lägga till formatering i Google Chat-meddelanden
Skicka en GIF

Byta profilfoto eller namn

Profilfoto

Google Chat visar Google-kontots profilfoto. Om du uppdaterar fotot för Chat uppdateras det för andra Google-tjänster. Lägg till eller byt profilfoto.

Profilnamn

Google Chat visar namnet i ditt Google-konto. Ändra ditt profilnamn.

Tips! Kontakta administratören om du vill byta namn på ett jobb- eller skolkonto. Vem är min administratör?

Skicka feedback i Chat-appen

1. Öppna appen Google Chat "".
  2. Öppna området i Chat som du har problem med.
  3. Tryck på menyn Meny följt av Skicka feedback uppe till vänster.
  4. Skriv dina kommentarer i rutan.
    Valfritt: Markera kryssrutan intill Skärmbild om en skärmdump hjälper dig att förklara din feedback till vårt supportteam. Avmarkera rutan om du inte vill inkludera en skärmbild.
  5. Tryck på Skicka uppe till höger.

Tips! Försök beskriva problemet eller förslaget så detaljerat du kan när du ger feedback.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.