Kom i gang med Google Chat

Bruk Google Chat til å sende meldinger og samarbeide med folk du jobber med. Du kan bruke Chat til å

• Snakk direkte med folk eller i små gruppesamtaler.
  • Samarbeid i store, navngitte grupper som kalles rom.
  • sende og dele filer fra Google Dokumenter, Presentasjoner og Regneark
  • Opprett oppgaver og møter.
  • Legg til apper for å øke produktiviteten.

Bruk Chat i Gmail

Du kan bruke Chat direkte i Gmail på datamaskiner og i Gmail-appen for Android og iOS.

Hvis du ikke finner Chat i Gmail, må du kanskje slå det på i Gmail-innstillingene. Finn ut mer om Chat i Gmail.

Åpne Gmail-innstillingene

Få tilgang til Chat fra nettet

For å sende meldinger til folk fra nettet, åpne Chat i nettleseren din.

Åpne en chat

Tips: Du kan også installere den frittstående appen for Google Chrome. Finn ut hvordan du laster ned den frittstående Chat-appen.

Last ned og installer Chat

Last ned Chat-appen for Android og iOS for å sende meldinger til folk fra mobilenheten din.

Android  iOS

Logg på Google Chat

Viktig: Du må ha en Google-konto for å kunne bruke Chat. Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto.

1. Åpne Chat i nettleseren.
  2. Logg på hvis du blir bedt om det.

Tips: Chat viser navnet og profilbildet fra Google-kontoen din. Finn ut hvordan du endrer personopplysninger i Google-kontoen din.

Bruk Chat via jobben eller skolen

Hvis du har en jobb- eller skolekonto som er en del av Google Workspace, kan du bruke Chat til å kommunisere i store rom, i små grupper eller med andre personer.

Før du kan bruke Chat, må organisasjonen din konfigurere Chat. Hvis du ikke ser Chat, kan du kontakte administratoren din. Finn ut hvordan du finner administratoren din.