Començar a utilitzar Google Chat

Fes servir Google Chat per enviar missatges a qualsevol persona amb qui treballis i col·laborar-hi. Pots utilitzar Chat per:

• Parlar amb persones directament o en missatges de grup petits.
  • Col·laborar en grups grans i amb nom (que es diuen "espais").
  • Enviar i compartir fitxers de Documents, Presentacions i Fulls de càlcul de Google.
  • Configurar tasques i reunions.
  • Afegir aplicacions per millorar la productivitat.

Utilitzar Chat a Gmail

Pots utilitzar Chat directament a Gmail a l'ordinador i a l'aplicació Gmail per a Android i iOS.

Si no trobes Chat a Gmail, és possible que l'hagis d'activar a la configuració de Gmail. Obtén més informació sobre Chat a Gmail.

Ves a la configuració de Gmail

Accedir a Chat des del web

Per enviar missatges a persones des del web, obre Chat al navegador.

Obre el xat

Consell: també pots instal·lar l'aplicació independent per a Google Chrome. Obtén informació sobre com pots baixar l'aplicació independent Chat.

Baixar i instal·lar Chat

Per enviar missatges a persones des del dispositiu mòbil, baixa l'aplicació Chat per a Android i iOS.

Android  iOS

Iniciar la sessió a Google Chat

Important: per utilitzar Chat, necessites un Compte de Google. Obtén informació sobre com pots crear un Compte de Google.

1. Al navegador, obre Chat.
  2. Si se't demana, inicia la sessió.

Consell: Chat mostra el nom i la foto de perfil del teu Compte de Google. Obtén informació sobre com pots canviar la informació personal al Compte de Google.

Utilitzar Chat a la feina o en un centre educatiu

Si tens un compte de treball o de centre educatiu que forma part de Google Workspace, pots fer servir Chat per comunicar-te en espais grans, grups petits o amb una altra persona.

Abans d'utilitzar Chat, la teva organització l'ha de configurar. Si no veus Chat, contacta amb l'administrador. Obtén informació sobre com pots trobar l'administrador.