Start et videomøte

Du kan starte videomøter fra Google Chat.

Viktig: Hvis organisasjonen din tillater at eksterne brukere blir med i rom eller gruppesamtaler, kan alle i rommet eller gruppen bli med i videomøter uten tillatelse.

Tips: For å sikre at du ikke blir med på møter med utløpte koder, og for å planlegge bedre for fremtidige møter du oppretter, bør du sjekke når møtekodene utløper. Finn ut mer om møtekoder i Google Meet.

Start videomøter fra Chat eller Gmail

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  2. Åpne en samtale.
  3. Gå til svarområdet og klikk på Legg til videomøte og så Send .
  4. For å bli med i et videomøte, klikk på Bli med i videomøtet og så Bli med nå.

Tips: Gå til brukerstøtten for Meet for å finne ut mer om Meet-videomøter.

Ring noen direkte fra Chat eller Gmail

Viktig: Du kan ringe til andre direkte fra Chat eller Gmail i Chrome. Hvis du ringer til en bruker som ikke bruker Chrome, kan hen motta og bli med i anropet, men hen kommer ikke til å høre en ringelyd.

Du kan starte tale- eller videomøter fra Chat eller Gmail. Den andre personen hører en ringelyd når hen mottar anropet.

1. Åpne en direktemelding i Chat.
  2. Øverst klikker du på Start et videoanrop . Anropet åpnes i et lite vindu.
  3. For å avslutte anropet trykker du på Avslutt anropet Call end icon.

Tips: Hvis du vil justere anropsvinduet kan du

• klikke på Flytt til en fane New window for å flytte det til en ny fane
  • klikke og holde på vinduet for å flytte det