Videokokouksen aloittaminen

Voit aloittaa videokokouksen Google Chatista.

Tärkeää: Jos organisaatiosi sallii ulkoisten käyttäjien liittyä huoneisiin tai ryhmäkeskusteluihin, kaikki huoneessa tai ryhmässä olevat voivat liittyä videokokoukseen pyytämättä lupaa.

Vinkki: Tarkista, milloin kokouskoodit vanhentuvat, jotta et liity kokoukseen vanhentuneella koodilla ja voit valmistautua paremmin tuleviin kokouksiin. Lue lisää Google Meetin kokouskoodeista.

Videokokouksen aloittaminen Chatista tai Gmailista

1. Avaa Chat-sovellus tai Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
    • Gmail: Napauta alareunasta Chat .
  2. Avaa Chatissa keskustelu.
  3. Valitse vastausalueelta Toimintovalikko Add ja sitten Meet-linkki ja sitten Lähetä .
  4. Liity videokokoukseen napauttamalla Liity videokokoukseen ja sitten Liity nyt.

Vinkki: Lue lisää Meet-videokokouksista Meetin ohjekeskuksesta.

Puhelun soittaminen suoraan Chatista tai Gmailista

Tärkeää: Jos haluat soittaa suoria Meet-puheluja Google Chat ‑sovelluksesta, käytössä on oltava Gmail-sovelluksen uusin versio.

Voit aloittaa ääni- tai videopuhelun Chatista tai Gmailista. Vastaanottaja kuulee soittoäänen puhelun saapuessa.

1. Avaa Chat-sovellus tai Gmail-sovellus .
  2. Valitse alareunasta Chat .
  3. Avaa 1:1-chatviesti.
  4. Valitse yläreunasta Aloita äänipuhelu tai Aloita videopuhelu .
  5. Voit lopettaa puhelun klikkaamalla Päätä puhelu Call end icon.

Vinkki: Jos soitat Chat-sovelluksen käyttäjälle, jolla ei ole Gmail-sovellusta:

• Käyttäjän puhelin ei soi.
  • Hän saa Chat-ilmoituksen, että olet aloittanut ääni- tai videopuhelun.