Videokokouksen aloittaminen

Voit aloittaa videokokouksen Google Chatista.

Tärkeää: Jos organisaatiosi sallii ulkoisten käyttäjien liittyä huoneisiin tai ryhmäkeskusteluihin, kaikki huoneessa tai ryhmässä olevat voivat liittyä videokokoukseen pyytämättä lupaa.

Vinkki: Tarkista, milloin kokouskoodit vanhentuvat, jotta et liity kokoukseen vanhentuneella koodilla ja voit valmistautua paremmin tuleviin kokouksiin. Lue lisää Google Meetin kokouskoodeista.

Videokokouksen aloittaminen Chatista tai Gmailista

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Avaa keskustelu.
  3. Klikkaa vastausalueelta Lisää videokokous ja sitten Lähetä .
  4. Liity videokokoukseen klikkaamalla Liity videokokoukseen ja sitten Liity nyt.

Vinkki: Lue lisää Meet-videokokouksista Meetin ohjekeskuksesta.

Puhelun soittaminen suoraan Chatista tai Gmailista

Tärkeää: Voit soittaa henkilölle suoraan Chatista tai Gmailista Chromessa. Jos puhelun vastaanottaja ei käytä Chromea, hän voi vastaanottaa puhelun ja liittyä siihen, mutta soittoääntä ei soiteta.

Voit aloittaa ääni- tai videopuhelun Chatista tai Gmailista. Vastaanottaja kuulee soittoäänen puhelun saapuessa.

1. Avaa Chatissa viesti.
  2. Valitse yläreunasta Aloita videopuhelu . Puhelu avautuu pieneen ikkunaan.
  3. Voit lopettaa puhelun klikkaamalla Päätä puhelu Call end icon.

Vinkki: Jos haluat muokata puheluikkunaa, tee näin:

• Jos haluat siirtää puhelun uudelle välilehdelle, klikkaa Siirrä välilehdelle New window.
  • Jos haluat siirtää ikkunaa, klikkaa sitä ja pidä hiiren painike painettuna.