Start et videomøde

Du kan starte et videomøde i Google Chat.

Vigtigt! Hvis din organisation tillader, at eksterne brugere kan deltage i rum eller gruppesamtaler, kan alle i rummet eller gruppen deltage i et videomøde uden tilladelse.

Tip! Tjek, hvornår mødekoder udløber, så du er sikker på, at du ikke deltager i et møde med en udløbet kode, og så du bedre kan planlægge de fremtidige møder, du opretter. Få flere oplysninger om Google Meet-mødekoder.

Start et videomøde via Chat eller Gmail

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne Chat-appen eller Gmail-appen .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. Åbn en samtale i Chat.
  3. Gå til svarfeltet, og tryk på handlingsmenuen Add og derefter Meet-link og derefter Send .
  4. Hvis du vil deltage i et videomøde, skal du trykke på Gå til videomøde og derefter Deltag nu.

Tip! Gå til Hjælp til Meet for at få flere oplysninger om Meet-videomøder.

Ring til en person direkte via Chat eller Gmail

Vigtigt! Hvis du vil foretage direkte Meet-opkald via Google Chat-appen, skal du have den nyeste version af Gmail-appen.

Du kan starte et tale- eller videomøde via Chat eller Gmail. Når den anden person modtager opkaldet, hører vedkommende en ringelyd.

1. Åbn appen Chat eller Gmail .
  2. Tryk på Chat nederst på skærmen.
  3. Åbn en 1:1-chatbesked.
  4. Øverst på skærmen skal du klikke på Start taleopkald eller Start videoopkald .
  5. Afslut opkaldet ved at klikke på Læg på Call end icon.

Tip! Hvis du ringer til en person, der bruger Chat-appen, men ikke har Gmail-appen:

• Ringer vedkommendes telefon ikke.
  • Får vedkommende en Chat-notifikation om, at du har startet et tale- eller videoopkald.