Iniciar una videotrucada

Pots iniciar una videotrucada des de Google Chat.

Important: si la teva organització permet que els usuaris externs s'uneixin a sales o converses de grup, qualsevol persona de la sala o del grup podrà unir-se a una videotrucada sense permís.

Consell: per assegurar-te que no t'uneixes a una reunió amb un codi caducat i per planificar millor les reunions que creïs en el futur, consulta quan caduquen els codis de reunió. Obtén més informació sobre els codis de reunió de Google Meet.

Iniciar una videotrucada des de Chat o Gmail

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Chat o Gmail .
    • A Gmail: a la part inferior, toca Xat .
  2. A Chat, obre una conversa.
  3. A l'àrea de resposta, toca Menú d'accions Add and then Enllaç de Meet and then Envia .
  4. Per unir-te a una videotrucada, toca Uneix-me a la videotrucada and then Uneix-me ara.

Consell: per obtenir més informació sobre les videotrucades de Meet, ves al Centre d'ajuda de Meet.

Trucar directament a una persona des de Chat o Gmail

Important: per fer trucades de Meet directes des de l'aplicació Google Chat, has de tenir la darrera versió de l'aplicació Gmail.

Pots iniciar una trucada de veu o una videotrucada des de Chat o Gmail. Quan l'altra persona rebi la trucada, escoltarà un so.

1. Obre l'aplicació Chat o Gmail .
  2. A la part inferior, toca Xat .
  3. Obre un missatge de xat 1:1.
  4. A la part superior, fes clic a Inicia una trucada de veu o Inicia una videotrucada .
  5. Per finalitzar la trucada, fes clic a Finalitza la trucada Call end icon.

Consell: si truques a algú que utilitza l'aplicació Chat, però que no té l'aplicació Gmail:

• El seu telèfon no sonarà.
  • Rebrà una notificació de Chat en què s'indicarà que has iniciat una trucada de veu o una videotrucada.