Google Hangouts har uppgraderats till Google Chat. Läs mer om övergången från Google Hangouts till Google Chat.

Redigera eller radera ett meddelande

Obs! Du kan bara redigera eller ta bort ett meddelande i Google Chat om du använder Chat med ett jobb- eller skolkonto.

• Du kan redigera eller ta bort meddelanden som du har skickat i Google Chat.
    • Viktigt! När du har redigerat eller raderat ett skickat meddelande kan det hända att aviseringarna innehåller det ursprungliga meddelandet.
  • Du kan inte redigera eller ta bort meddelanden från andra personer om du inte har rollen Rumsansvarig. Rumsansvariga kan bara radera meddelanden från andra i vissa utgåvor av Google Workspace-kontot. Läs mer om rumsansvariga.

Tips:

• Radera en konversation om du vill ta bort alla meddelanden i din kopia av en konversation.
  • Om du använder ett Google Workspace-konto kan du ta bort men inte redigera ett meddelande från en bot.
  • Raderade meddelanden i ett rum har kanske en tidsstämpel som visar när de raderades.
  • Om du är i ett rum startat av ett Google Workspace-konto och inte tillhör samma organisation kan du inte radera meddelanden från botar.
Klicka på något av följande i ett chattmeddelande:
  • Redigera "": Gör ändringarna och klicka sedan på Uppdatera "".
  • Radera "": Bekräfta genom att klicka på Radera.

Tips:

• Radera en konversation om du vill ta bort alla meddelanden i din kopia av en konversation.
  • Om du använder ett Google Workspace-konto kan du ta bort men inte redigera ett meddelande från en bot.
  • Raderade meddelanden i ett rum har kanske en tidsstämpel som visar när de raderades.
  • Om du är i ett rum startat av ett Google Workspace-konto och inte tillhör samma organisation kan du inte radera meddelanden från botar.