Endre eller slett meldinger i Google Chat

Hvis du gjør en feil eller må oppdatere en melding, kan du redigere eller slette meldingen.

Viktig

• Når du redigerer en melding, kan du ikke gå tilbake en tidligere versjon av meldingen.
  • Når du sletter en melding, slettes den for godt.
  • Chatvarsler kan vise innholdet i den opprinnelige meldingen.
  • Når du (eller andre deltakere i en samtale) sletter en melding, slettes meldingen for godt fra Google-kontoen din, og den kan ikke gjenopprettes.
  • Du kan laste ned meldinger som er redigert tidligere fra Google-kontoen din. Finn ut hvordan du laster ned dataene dine.

Rediger sendte meldinger

1. Gå til en samtale på datamaskinen, og hold markøren over meldingen.
  2. Klikk på Rediger .
  3. Utfør de ønskede endringene.
  4. Klikk på Oppdater.

Slett sendte meldinger

1. Gå til en samtale på datamaskinen, og hold markøren over meldingen.
  2. Klikk på Slett .
  3. Bekreft ved å klikke på Slett.

Finn ut hvorfor du ikke kan redigere eller slette en melding

• Du kan ikke redigere meldinger fra apper.
  • Hvis du bruker en personlig konto, kan du ikke slette meldinger når
    • du er i et rom som en annen organisasjon har startet
    • du sender en melding til en Google Workspace-konto eller en gruppe som en Google Workspace-konto er med i