Een bericht bewerken of verwijderen in Google Chat

Als u een fout heeft gemaakt of een bericht wilt updaten, kunt u het bericht bewerken of verwijderen.

Belangrijk:

• Als u een bericht heeft bewerkt, kunt u de vorige bewerking of het oorspronkelijke bericht niet meer terughalen.
  • Als u een bericht verwijdert, kunt u dit niet ongedaan maken.
  • Chatmeldingen kunnen het oorspronkelijke bericht bevatten.
  • Nadat u (of een andere deelnemer van een gesprek) een bericht heeft verwijderd, wordt het bericht definitief verwijderd uit uw Google-account en kunt u het niet meer herstellen.
  • U kunt eerder bewerkte berichten downloaden uit uw Google-account. Ontdek hoe u uw gegevens downloadt.

Een gestuurd bericht bewerken

1. Ga op uw computer naar een gesprek en plaats de cursor op het bericht.
  2. Klik op Bewerken .
  3. Breng wijzigingen aan.
  4. Klik op Updaten.

Een gestuurd bericht verwijderen

1. Ga op uw computer naar een gesprek en plaats de cursor op het bericht.
  2. Klik op Verwijderen .
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Meer informatie over waarom je een bericht niet kunt bewerken of verwijderen

• U kunt geen berichten bewerken vanuit apps.
  • Als u een persoonlijk account gebruikt, kunt u in de volgende gevallen geen berichten verwijderen:
    • U bevindt zich in een ruimte die een andere organisatie is gestart.
    • U stuurt een privéchat of groepsbericht naar een Google Workspace-account.