Editar o suprimir un missatge a Google Chat

Si t'equivoques o necessites modificar un missatge, el pots editar o suprimir.

Important:

• Quan editis un missatge, no podràs tornar al canvi anterior ni al missatge original.
  • Quan suprimeixis un missatge, no podràs desfer l'acció.
  • És possible que les notificacions del xat incloguin el missatge original.
  • Després que tu o altres membres d'una conversa suprimiu un missatge, se suprimirà permanentment del teu Compte de Google i no es podrà recuperar.
  • Pots baixar missatges editats anteriorment des del teu Compte de Google. Obtén informació sobre com pots baixar les teves dades.

Editar un missatge enviat

1. A l'ordinador, ves a una conversa i passa el cursor per sobre del missatge.
  2. Fes clic a Edita .
  3. Fes els canvis que vulguis.
  4. Fes clic a Actualitza.

Suprimir un missatge enviat

1. A l'ordinador, ves a una conversa i passa el cursor per sobre del missatge.
  2. Fes clic a Suprimeix .
  3. Per confirmar l'acció, fes clic a Suprimeix.

Informació sobre per què no pots editar ni suprimir un missatge

• No pots editar els missatges de les aplicacions.
  • Si utilitzes un compte personal, no pots suprimir missatges quan:
    • Estàs en un espai que una altra organització ha iniciat.
    • Envies un missatge directe o de grup a un compte de Google Workspace.