Använda Google Chat med skärmläsare

Du kan skicka direktmeddelanden till en eller flera personer med Google Chat. För pågående konversationer med ett team kan du skapa ett rum till alla samtidigt.

Om det finns tillgängligt kan du även använda appar för att automatisera arbetet. Om du vill använda appar i Google Chat måste du använda ett jobb- eller skolkonto och Google Workspace-administratören måste ge dig behörighet att installera appar.

Använda Chat med TalkBack

Det går att navigera bland, läsa och hantera meddelanden och rum genom rörelser och tryck i Chat-appen för Android. Appen är kompatibel med TalkBack.

Läs mer:

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.