Google Chatin käyttäminen näytönlukuohjelmalla

Voit lähettää viestejä yhdelle tai usealle henkilölle Google Chatilla. Jos haluat jatkaa keskusteluja tiimin kanssa, voit luoda tilan ja lähettää viestejä kaikille kerralla.

Jos mahdollista, voit käyttää sovelluksia myös työsi automatisointiin. Jotta voit käyttää sovelluksia Google Chatissa, sinun on käytettävä työpaikan tai oppilaitoksen tiliä ja Google Workspace ‑järjestelmänvalvojan on annettava lupa asentaa sovelluksia.

Chatin käyttäminen Talkbackin avulla

Voit lukea ja ylläpitää viestejä ja tiloja sekä liikkua niissä eleiden ja kosketuksella tutkimisen avulla, kun käytät Androidin Chat-sovellusta, joka on yhteensopiva TalkBackin kanssa.

Lue lisää:

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.