Brug Google Chat med en skærmlæser

Du kan sende direkte beskeder til en enkelt person eller flere personer med Google Chat. Hvis du har igangværende samtaler med et team, kan du oprette et rum, så du kan sende beskeder til alle på én gang.

Hvis det er muligt, kan du også bruge apps til at automatisere dit arbejde. Hvis du vil bruge apps i Google Chat, skal du bruge en arbejds- eller skolekonto, og din Google Workspace-administrator skal give dig tilladelse til at installere apps.

Brug Chat med Talkback

Du kan finde rundt i, læse og administrere dine beskeder og rum med bevægelser og tryk, når du bruger Chat-appen til Android, som er kompatibel med TalkBack.

Få flere oplysninger:

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.