Google Chat gebruiken met een schermlezer

U kunt privéchats sturen naar een of meer mensen met Google Chat. Voor doorlopende gesprekken met een team kunt u een ruimte maken om iedereen tegelijk een bericht te sturen.

Indien beschikbaar kunt u ook apps gebruiken om uw werk te automatiseren. Als u apps wilt gebruiken in Google Chat, moet u een werk- of schoolaccount gebruiken en moet uw Google Workspace-beheerder u toestemming geven om apps te installeren.

Chat met VoiceOver

In de Chat-app voor iOS (die werkt met VoiceOver) kunt u uw berichten en ruimtes vinden, lezen en beheren met gebaren en tikverkenning.

Ga naar Apple-support voor meer informatie over toegankelijkheidsfuncties voor iOS.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.