Utilitzar les tecles de drecera de Google Chat

Pots utilitzar les tecles de drecera de Google Chat a Chrome OS, macOS i Windows. Per accedir a les dreceres a Chat, escriu ? en qualsevol moment, tret quan introdueixis text en un camp.

Utilitzar les tecles de drecera a Chat

Categoria Acció Chrome OS macOS Windows
Accions a "Xat" i "Espais" Navegar per les visualitzacions Cerca Alt+/  / Alt+/
Navegar per la barra lateral Destaca l'espai o la conversa anterior o següent ↑ o ↓ ↑ o ↓ ↑ o ↓
Mou el focus entre les seccions "Espais" i "Xat"

Ctrl+↑

o

Ctrl+↓

⌘+↑

o

⌘+↓

Ctrl+↑

o

Ctrl+↓

Destaca l'element no llegit anterior Maj+↑ Maj+↑ Maj+↑
Destaca l'element no llegit següent Maj+↓ Maj+↓ Maj+↓
Obre un espai o una conversa
A qualsevol lloc Mostra les tecles de drecera ? ? ?
Accions dins d'un espai Navegar per les converses d'un espai Obre el menú d'un espai Ctrl+g ⌘+g Ctrl+g
Inicia un missatge, un fil de discussió o un tema nous Ctrl+s ⌘+s Ctrl+s
Navegar pels missatges d'una conversa Destaca el missatge anterior o següent ↑ o ↓ ↑ o ↓ ↑ o ↓
Posa el focus al quadre de resposta r r r
Quadre de resposta Edita el missatge publicat anteriorment
Línia nova Maj+Retorn Maj+Retorn Maj+Retorn
Mostrar el selector d'emojis : : :
Copiar una transcripció de la conversa Copia els missatges seleccionats com una transcripció Control+Maj+. ⌘+Maj+. Control+Maj+.

Utilitzar les tecles de drecera en espais amb converses organitzades

En un espai amb converses organitzades, pots enviar un missatge a tot el grup a la conversa principal o bé respondre a un sol missatge. Si respons a un sol missatge, es bifurcarà en una conversa independent a través d'una conversa organitzada. Les converses organitzades són útils si vols mantenir una conversa paral·lela.

Tipus de drecera Acció específica Chrome OS macOS Windows
Conversa principal Respon a una conversa o inicia'n una de nova mentre el focus està posat en un missatge Retorn Retorn Retorn
Destaca la icona del tauler de navegació de la conversa, el tauler de navegació de la conversa oberta o la conversa oberta
Llegir una conversa Ves amunt o avall per la llista de respostes ↑ o ↓ ↑ o ↓ ↑ o ↓
Ves a la part superior o inferior de la llista

Maj+↑ o

Maj+↓

Maj+↑ o

Maj+↓

Maj+↑ o

Maj+↓

Surt del tauler de navegació de la conversa Esc Esc Esc
Posa el focus al quadre de resposta r r r
Torna a la conversa principal

Tauler de navegació de converses

("converses actives")

Ves amunt o avall per la llista de converses ↑ o ↓ ↑ o ↓ ↑ o ↓
Destaca la conversa superior o inferior de la llista

Maj+↑ o

Maj+↓

Maj+↑ o

Maj+↓

Maj+↑ o

Maj+↓

Selecciona i obre la conversa Retorn Retorn Retorn
Destaca l'etiqueta de seguiment de la conversa actual (per sortir, prem ←)
Tanca el tauler de navegació de la conversa Esc Esc Esc
Selecciona el quadre de resposta de la conversa principal r r r
Torna a la conversa principal

Utilitzar tecles de drecera a fi de navegar per Chat

Navegar per Chat
  • Per anar a una conversa o a un espai, fes servir les fletxes amunt i avall. Per obrir una conversa o un espai, prem Retorn.
  • De manera predeterminada, el focus se centra en el quadre de missatge o de conversa. Per llegir els missatges d'una conversa 1:1 o un espai, prem Esc per sortir del quadre i, a continuació, fes servir la fletxa amunt per desplaçar-te pels missatges.

Els espais tenen 2 nivells:

• El nivell 1 és la llista de converses.
  • El nivell 2 són els missatges d'una conversa.

Consells:

• Per desplaçar-te pel nivell, fes servir les fletxes amunt i avall.
  • Per canviar de nivell, fes servir les fletxes dreta i esquerra.
Iniciar una conversa
  1. Selecciona una opció:
    • A Chrome OS i Microsoft Windows, prem Ctrl+p.
    • A macOS, prem +s.
  2. Per moure't pels suggeriments:
    • Introdueix el nom d'usuari.
    • Utilitza les fletxes amunt i avall i, a continuació, prem Retorn.
  3. Escriu el missatge.
  4. Per enviar el missatge, prem Retorn o Tab fins que Envia  estigui marcat i, a continuació, prem Retorn.
Crear o cercar un espai
  1. Selecciona una opció:
    • A Chrome OS i Windows, prem Ctrl+o.
    • A macOS, prem ⌘+o.
  2. Per crear un espai, introdueix el nom.
  3. Prem Tab i, a continuació, Retorn.
  4. Per cercar un espai i unir-t'hi:
    • Per moure't per la llista d'espais, fes servir les fletxes amunt i avall.
    • Prem Tab per marcar o "Previsualitza" i, a continuació, Retorn.
Iniciar una conversa o un missatge en un espai
  1. Selecciona una opció:
    • A Chrome OS i Windows, prem Ctrl+s.
    • A macOS, prem ⌘+s.
  2. S'obriran una conversa o un quadre de missatge nous.
  3. Escriu el missatge.
  4. Prem Retorn.