Ondersteunde browsers

Je kunt Gmail openen via internet op je computer met browsers als Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari. Zorg er op een mobiel apparaat voor dat je browser voldoet aan deze minimale eisen.

Browserversies

In principe ondersteunt Gmail steeds de huidige en vorige grote uitgaven van Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari. Als je een andere browser gebruikt, word je automatisch doorgestuurd naar de eenvoudige HTML-weergave van Gmail.

Google Chrome
downloaden

Firefox
downloaden

Internet Explorer
downloaden

Safari
downloaden

Opmerking:

Als je een ondersteunde browser gebruikt maar een bericht in Gmail ziet waarin staat dat je browser niet wordt ondersteund, kan het zijn dat je een extensie gebruikt die van invloed is op de browserdetectie. Probeer het probleem op te lossen door je browserextensies uit te schakelen.

Als je Gmail wilt gebruiken, moet je cookies en JavaScript inschakelen

Bij alle browsers moet je de optie voor cookies inschakelen om Gmail te kunnen gebruiken. Als je browser JavaScript ondersteunt, moet je JavaScript ook inschakelen. Zoek op Google naar instructies voor het inschakelen van cookies en JavaScript in je browser.