Ondersteunde browsers

Je kunt Gmail openen via internet op je computer met browsers als Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari. Zorg er op een mobiel apparaat voor dat je browser voldoet aan deze minimale vereisten.

Browserversies

In principe ondersteunt Gmail steeds de huidige en vorige grote uitgaven van Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari. Als je een andere browser gebruikt, word je automatisch doorgestuurd naar de eenvoudige HTML-weergave van Gmail.

Google Chrome downloaden
Firefox downloaden
Internet Explorer downloaden
Safari downloaden

Internet Explorer ondersteunt geen desktopmeldingen en Gmail Offline werkt alleen voor Google Chrome.

Als je een ondersteunde browser gebruikt maar een bericht in Gmail ziet waarin staat dat je browser niet wordt ondersteund, kan het zijn dat je een extensie gebruikt die van invloed is op de browserdetectie. Probeer het probleem op te lossen door je browserextensies uit te schakelen.

Cookies en JavaScript inschakelen

Voor elke browser moeten cookies zijn ingeschakeld om Gmail te kunnen gebruiken. Als je browser JavaScript ondersteunt, moet je JavaScript ook inschakelen. Zoek op Google naar instructies voor het inschakelen van cookies en JavaScript in je browser.

Chat author image

Caroline is Hangouts-expert en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om haar te laten weten wat je van deze pagina vindt.