Trucades des de Gmail

Pots fer una trucada des del teu compte de Gmail, des de la llista del Xat de Google o des d'un correu electrònic.

Trucades mitjançant la llista del Xat de Google

Per saber si estàs utilitzant el Xat de Google amb una persona, has de veure un cercle de color verd, groc o vermell al costat esquerre del seu nom. Si fas servir Hangouts a Gmail, veuràs un cercle de color verd o gris a la part inferior dreta de la fotografia de la persona en qüestió. Obtén més informació sobre com es truca a un telèfon amb Hangouts

Si les trucades de veu al Xat de Google no funcionen després de l'actualització a Chrome 42, cal que utilitzis Hangouts per evitar aquest problema.

1. Inicia la sessió al compte de Gmail.
  2. A la llista del Xat de Google, fes clic a la icona Truca al telèfon
  3. Fes servir el ratolí o el teclat per marcar el número al qual vols trucar.
  4. Fes clic a Truca.

Si tens un número de Google Voice, aquest es mostrarà a l'ID de trucada del destinatari. En canvi, si encara no n'has configurat cap, es mostrarà un número genèric a la persona a qui truquis.

Trucar des d'un correu electrònic

Pots trucar directament des d'un correu electrònic que enviïs o rebis.

1. Si obres un correu electrònic que inclou un número de telèfon al text, aquest es mostrarà de color blau.
  2. Fes clic al número de telèfon del correu electrònic.
  3. Fes clic a Truca al teclat.