Chatta privat

Chatthistoriken fungerar enbart för användare med ett Gmail-användarnamn.

Om du inte vill att chatthistoriken med en viss person sparas kan du göra konversationen privat. Privata chattar lagras inte i Gmails chatthistorik för personen du chattar med. Dina inställningar för privata konversationer gäller när du chattar med den personen tills någon av er ändrar inställningen. Om inställningen ändras visas en avisering i chattfönstret.

Så här gör du en konversation privat i Gmail:

1. Öppna ett chattfönster.
  2. Klicka på Mer högst upp i chattfönstret.
  3. Välj Privat.

Du kan aktivera chatthistoriken igen när du vill genom att klicka på Mer och välja Sluta chatta privat.

Om du chattar med någon som använder en chattklient i datorn kan det hända att en separat kopia av chatthistoriken sparas i detta program.