Chatten in de vertrouwelijke modus

Chatgeschiedenis werkt alleen voor gebruikers met een Gmail-gebruikersnaam.

Als je je chatgeschiedenis met iemand niet wilt opslaan, kun je chatten in de vertrouwelijke modus. Chats waarvoor de vertrouwelijke modus is ingeschakeld, worden niet in je chatgeschiedenis van Gmail opgeslagen en ook niet in de chatgeschiedenis van de persoon met wie je chat. Je vertrouwelijke instellingen zijn geldig wanneer je chat met deze persoon, totdat een van jullie de instelling wijzigt. Als de instelling wordt gewijzigd, wordt een melding weergegeven in het chatvenster.

De vertrouwelijke modus inschakelen voor een chat in Gmail:

1. Open een chatvenster.
  2. Klik op Meer boven aan het chatvenster.
  3. Selecteer Vertrouwelijke modus inschakelen.

Je kunt de chatgeschiedenis op elk gewenst moment inschakelen door op Meer te klikken en Chatten in de vertrouwelijke modus beëindigen te selecteren.

Houd er rekening mee dat als je chat met iemand die een desktopchatclient gebruikt, het mogelijk is dat door de software van deze persoon een afzonderlijke kopie van de chatgeschiedenis wordt bijgehouden

Megan is Google Chat-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.