De plug-in voor Hangouts installeren

Zorg ervoor dat je voldoet aan de technische vereisten voordat je de plug-in voor Hangouts installeert.

De plug-in voor Hangouts is gratis en gemakkelijk te installeren. In een paar stappen kun je je vrienden zien terwijl je met ze praat, waar ter wereld ze ook zijn.

Installeren:

1. Download de plug-in voor Hangouts.
  2. Sluit alle geopende browservensters.
  3. Start het gedownloade bestand en volg de installatiehandleiding.

Als je problemen tegenkomt, bekijk je dit artikel over installatiefouten.

Chat author image

Caroline is Hangouts-expert en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om haar te laten weten wat je van deze pagina vindt.