De plug-in voor Hangouts installeren

Zorg ervoor dat je aan de technische vereisten voldoet voordat je de plug-in voor Hangouts installeert.

De plug-in voor Hangouts is gratis en gemakkelijk te installeren. In een paar stappen kun je je vrienden zien terwijl je met ze praat, waar ter wereld ze ook zijn.

Installeren doe je als volgt:

1. Download de plug-in voor Hangouts.
  2. Sluit alle geopende browservensters.
  3. Start het gedownloade bestand en volg de installatiehandleiding.

Mocht je problemen tegenkomen, raadpleeg dan dit artikel over installatiefouten.