De plug-in voor Hangouts installeren

Zorg ervoor dat je voldoet aan de technische vereisten voordat je de plug-in voor Hangouts installeert.

De plug-in voor Hangouts is gratis en gemakkelijk te installeren. In een paar stappen kun je je vrienden zien terwijl je met ze praat, waar ter wereld ze ook zijn.

Installeren:

1. Download de plug-in voor Hangouts.
  2. Sluit alle geopende browservensters.
  3. Start het gedownloade bestand en volg de installatiehandleiding.

Als je problemen tegenkomt, bekijk je dit artikel over installatiefouten.

Megan is Google Chat-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.