Sett inn smartbrikker i Google Chat

I Chat skriver du «@» med et søkeord for å sette inn en smartbrikke:

• For å merke noen for å be om oppmerksomhet, skriv inn «@» og vedkommendes navn eller e-postadresse. Når riktig person blir foreslått, klikker du på navnet.
  • For å bruke og samhandle med installerte apper, skriv inn «@» og navnet på appen. Klikk når den riktige appen blir foreslått.
  • For å søke etter og dele filer som er relevante for samtalen, skriv inn «@» og navnet på filen. Klikk når den riktige filen blir foreslått.
  • For å henvise til eller linke til et bestemt rom, skriv inn «@» og navnet på rommet. Klikk når riktig rom blir foreslått.

Viktig: Når du nevner en bruker i en smartbrikke, får ikke brukeren automatisk tilgang til dokumentet. Hvis du vil gi en annen bruker tilgang, må du dele dokumentet ditt.

1. Åpne Google Chat på datamaskinen.
    • Skriv inn «@», og velg deretter blant forslagene eller skriv inn bokstaver, tall eller symboler.