Smartchips invoegen in Google Chat

Typ in Chat @ gevolgd door een zoekwoord om een smartchip in te voegen:

• Als u mensen wilt taggen om hun aandacht te trekken, voert u @ in, gevolgd door hun naam of e-mailadres. Klik op de juiste persoon in de suggesties.
  • Als u geïnstalleerde apps wilt openen en er acties in wilt uitvoeren, voert u @ in, gevolgd door de naam van de app. Klik op de juiste app in de suggesties.
  • Als u bestanden wilt zoeken en delen die relevant zijn voor het gesprek, voert u @ in, gevolgd door de naam van het bestand. Klik op het juiste bestand in de suggesties.
  • Als u naar een specifieke ruimte wilt verwijzen of linken, voert u @ in, gevolgd door de naam van de ruimte. Klik op de juiste ruimte in de suggesties.

Belangrijk: Als u een andere gebruiker vermeldt in een smartchip, krijgt deze niet automatisch toegang tot het document. U moet het document delen om de andere gebruiker toegang te geven.

1. Open Google Chat op uw computer.
    • Typ @ en maak een keuze uit de suggesties of voer letters, cijfers of symbolen in.