Älykkäiden palojen lisääminen Google Chatissa

Älykkään palan voi lisätä kirjoittamalla Chatissa "@" ja lisäämällä avainsanan.

• Jos haluat tagata jonkun, kirjoita "@" ja käyttäjän nimi tai sähköpostiosoite. Klikkaa oikean käyttäjän nimeä, kun sitä ehdotetaan.
  • Jos haluat käyttää asennettuja sovelluksia, kirjoita "@" ja sovelluksen nimi. Klikkaa oikean sovelluksen nimeä, kun sitä ehdotetaan.
  • Jos haluat hakea ja jakaa keskusteluun liittyviä tiedostoja, kirjoita "@" ja tiedoston nimi. Klikkaa oikeaa tiedostoa, kun sitä ehdotetaan.
  • Jos haluat mainita tai linkittää tietyn tilan, kirjoita "@" ja tilan nimi. Klikkaa oikeaa tilaa, kun sitä ehdotetaan.

Tärkeää: Kun mainitset käyttäjän älykkäässä palassa, hän ei saa automaattisesti pääsyoikeutta dokumenttiin. Jos haluat sallia pääsyn toiselle käyttäjälle, jaa dokumentti.

1. Avaa Google Chat tietokoneella.
    • Kirjoita "@" ja valitse ehdotuksista tai lisää kirjaimia, numeroita tai symboleita.