Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Zoekoperators gebruiken in Google Chat

Als u de zoekresultaten van Google Chat wilt filteren, kunt u woorden of symbolen gebruiken die zoekoperators worden genoemd. U kunt operators combineren om de resultaten nog gedetailleerder te filteren.

Zoekoperators die u kunt gebruiken

Belangrijk: Zoekoperators worden niet ondersteund in Chat in Gmail.

Waarnaar u kunt zoeken Zoekoperator en voorbeeld
Zoeken naar berichten van een bepaalde afzender.

from:

Voorbeelden:

from:me

from:john@xyz.com

Zoeken naar berichten met een Google Documenten-, Spreadsheets- of Presentaties-bijlage.

has:doc

has:sheet

has:slide

Zoeken naar berichten die een bestand, link, video of ander type bijlage bevatten.

has:file

has:url

has:video

has:pdf

has:image

Zoeken naar berichten waarin een bepaalde persoon wordt vermeld.

at:

Voorbeelden:

at:me

at:rashad

at:fatima@xyz.com

Zoeken naar een exact woord of exacte woordgroep.

" "

Voorbeelden:

"happy birthday"

"anniversary"

Specifieke berichten uitsluiten van de zoekresultaten.

-

Voorbeelden:

from:issac -from:jenny

-birthday from:jenny

-has:file from:issac

Zoeken naar berichten die binnen een bepaalde periode zijn gestuurd.

after:

before:

Voorbeelden:

after:2023/04/16

before:04/18/2023

Met d (dag), m (maand) en y (jaar) kunt u zoeken naar berichten die ouder of nieuwer zijn dan een bepaalde periode.

older_than:

newer_than:

Voorbeelden:

newer_than:2d

older_than:1y

Een tijdzone opgeven voor berichten die binnen een bepaalde periode zijn gestuurd.

tz:GMT+hh:mm

tz:GMT-hh:mm

Voorbeelden:

after:2023/01/02 before:2023/12/20 tz:GMT-05:30

newer_than:3d older_than:2d tz:GMT+05:00

De resultaten verfijnen tot een privéchat of ruimte.

De resultaten verfijnen tot een privéchat

is:dm

is:chat

De resultaten verfijnen tot een ruimte

is:room

Voorbeelden:

happy birthday is:dm

anniversary is:room