Bruk Bulk Member Manager-appen

Hvis du vil legge til eller fjerne flere medlemmer i et rom samtidig, kan du bruke Bulk Member Manager-appen for Google Chat. Via appen kan du

• kopiere og lime inn e-postadresser
  • Legg til en fil med kommadelte verdier (.csv) (bare for datamaskiner).

Før du begynner

• For å bruke Bulk Member Manager-appen må du være
    • en romadministrator
    • et rommedlem med tillatelse til å administrere medlemmer
  • Du må ha tillatelse fra Google Workspace-administratoren din for å kunne installere apper.
  • Du må legge til appen i Chat. Finn ut hvordan du finner apper og legger dem til i Chat.

Konfigurer Bulk Member Manager-appen i Chat

Viktig: Du kan bare bruke e-postadresser til å administrere medlemskap i mobilappen.

1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen .
  2. Søk etter rommet.
  3. Øverst til venstre trykker du på romnavnet og så Administrer apper.
  4. Trykk på Legg til apper Legg til.
  5. Skriv inn «Bulk Member Manager» i søkefeltet.
  6. Trykk på appen og så Ferdig.
  7. Bruk e-postadresser til å oppdatere medlemskap:
    1. Skriv inn en skråstrekkommando i svarområdet.
      • For å legge til medlemmer skriver du inn /addDialog.
      • For å fjerne medlemmer skriver du inn /removeDialog.
    2. Trykk på Send .
    3. Kopier og lim inn listen over e-postadresser.
      • Bruk komma for å skille e-postadressene i listen.
    4. Trykk på Send forespørselen.