De Bulk Member Manager-app gebruiken

Als u meerdere leden bulksgewijs wilt toevoegen aan of verwijderen uit een ruimte, gebruikt u de app Bulk Member Manager voor Google Chat. Met de app kunt u het volgende doen:

• E-mailadressen kopiëren en plakken.
  • Een door komma's gescheiden bestand (.csv) toevoegen (alleen op de computer).

Voordat u begint

• Als u de Bulk Member Manager-app wilt gebruiken, moet u:
    • Een ruimtebeheerder zijn
    • Een lid van de ruimte zijn met rechten om leden te beheren
  • U heeft toestemming van uw Google Workspace-beheerder nodig om apps te installeren.
  • U moet de app toevoegen aan Chat. Meer informatie over hoe u bots vindt en toevoegt aan Chat

De Bulk Member Manager-app instellen in Chat

Belangrijk: U kunt e-mailadressen alleen gebruiken om lidmaatschappen te beheren in de mobiele app.

1. Open de Chat-app of de Gmail-app .
  2. Zoek de ruimte.
  3. Tik bovenaan op de naam van de ruimte en dan Apps beheren.
  4. Tik op Apps toevoegen Toevoegen.
  5. Typ 'Bulk Member Manager' in de zoekbalk.
  6. Tik op de app en dan Klaar.
  7. Gebruik e-mailadressen om lidmaatschappen te updaten:
    1. Voer in het antwoordgedeelte een slash-opdracht in.
      • Voer /addDialog in om leden toe te voegen.
      • Voer /removeDialog in om leden te verwijderen.
    2. Tik op Sturen .
    3. Kopieer en plak de lijst met e-mailadressen.
      • Gebruik komma's om e-mailadressen van elkaar te scheiden in de lijst.
    4. Tik op Verzoek verzenden.