Brug Bulk Member Manager-appen

Hvis du vil tilføje eller fjerne flere medlemmer på én gang i et rum, kan du bruge Bulk Member Manager-appen til Google Chat. Med appen kan du:

• kopiere og indsætte mailadresser.
  • tilføje en fil (.csv) med kommaseparerede værdier (kun computer).

Før du begynder

• Hvis du vil bruge Bulk Member Manager-appen, skal du være:
    • administrator af rummet
    • medlem af rummet med tilladelse til at administrere medlemmer
  • Din Google Workspace-administrator skal give dig tilladelse til at installere apps.
  • Du skal føje appen til Chat. Se, hvordan du finder apps og føjer dem til Chat.

Konfigurer Bulk Member Manager-appen i Chat

1. Åbn Chat på din computer.
  2. Søg efter rummet.
  3. Klik på Handling ud for svarområdet.
  4. Skriv "Bulk Member Manager" i søgefeltet.
  5. Klik på appen og derefter Føj til rum.
  6. Du kan opdatere medlemskaber ved at bruge enten:
Mailadresser
  1. Angiv en skråstregskommando i svarområdet.
    • Indtast /addDialog for at tilføje medlemmer.
    • Hvis du vil fjerne medlemmer, skal du skrive /removeDialog.
  2. Tryk på Enter på tastaturet.
  3. Kopiér og indsæt listen over mailadresser i vinduet.
    • Brug kommaer til at adskille mailadresser på listen.
  4. Klik på Send anmodning.
En .csv-fil
  1. Angiv en skråstregskommando i svarområdet.
    • Skriv /addCsv for at tilføje medlemmer.
    • Hvis du vil fjerne medlemmer, skal du skrive /removeCSV.
  2. Hvis du vil tilføje .csv-filen, skal du klikke på Upload fil .
  3. Tryk på Enter på tastaturet.

Føj app til rum

Tip! Du kan også tilføje appen via: