Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

De Bulk Member Manager-app gebruiken

Als u meerdere leden bulksgewijs wilt toevoegen aan of verwijderen uit een ruimte, gebruikt u de app Bulk Member Manager voor Google Chat. Met de app kunt u het volgende doen:

• E-mailadressen kopiëren en plakken.
  • Een door komma's gescheiden bestand (.csv) toevoegen (alleen op de computer).

Voordat u begint

• Als u de Bulk Member Manager-app wilt gebruiken, moet u:
    • Een ruimtebeheerder zijn
    • Een lid van de ruimte zijn met rechten om leden te beheren
  • U heeft toestemming van uw Google Workspace-beheerder nodig om apps te installeren.
  • U moet de app toevoegen aan Chat. Meer informatie over hoe u bots vindt en toevoegt aan Chat

De Bulk Member Manager-app instellen in Chat

1. Open Chat op uw computer.
  2. Zoek de ruimte.
  3. Klik naast het reactiegedeelte op Actie .
  4. Typ 'Bulk Member Manager' in de zoekbalk.
  5. Klik op de app en dan Toevoegen aan ruimte.
  6. U kunt lidmaatschappen op een van de volgende manieren updaten:
E-mailadressen
  1. Voer in het antwoordgedeelte een slash-opdracht in.
    • Voer /addDialog in om leden toe te voegen.
    • Voer /removeDialog in om leden te verwijderen.
  2. Druk op uw toetsenbord op Enter.
  3. Kopieer en plak de lijst met e-mailadressen in het venster.
    • Gebruik komma's om e-mailadressen van elkaar te scheiden in de lijst.
  4. Klik op Verzoek verzenden.
Een csv-bestand
  1. Voer in het antwoordgedeelte een slash-opdracht in.
    • Voer /addCsv in om leden toe te voegen.
    • Voer /removeCsv in om leden te verwijderen.
  2. Klik op Bestand uploaden om het csv-bestand toe te voegen.
  3. Druk op uw toetsenbord op Enter.

App toevoegen aan ruimte

Tip: U kunt de app ook toevoegen vanuit: