Använda Workday-appen

Det går att slutföra snabbåtgärder för Workday i Chat genom att integrera Google Chat och Workday. Om du vill ha åtkomst till funktionerna måste en Workday-administratör konfigurera appen för domänen eller organisationen. Installera sedan appen i Chat. Workspace-administratören kan även installera appen åt dig.

Innan du börjar

• Google Workspace-administratören måste ge dig behörighet att installera appar.
  • Du måste lägga till appen i Chat. Läs om att hitta appar och lägga till dem i Chat.
  • Du måste ha ett Workday-konto med administratörs- eller kontoägarbehörighet för att konfigurera integreringen.

Konfigurera appen Workday i Chat

1. Öppna Chat.
  2. Öppna ett direktmeddelande med appen.
  3. Klicka på Authorize om du vill logga in på ditt Workday-konto och underdomänen.

Tips! Konfigurera appen genom att logga in på ett Workday-konto med administratörs- eller kontoägarbehörighet på underdomänen.

1. Slutför inloggningen på Workdays webbplats.
  2. Ge Chat-appen Workday åtkomst till vissa Workday-behörigheter.
  3. Välj rätt Workday-konto om du uppmanas till det.
  4. Fortsätt om anslutningen slutfördes:
    • Starta begäran om ledig tid genom att skriva /timeoff.
    • Skapa en utgiftsrapport genom att ange /expenses.
    • Skriv /wd_help för att visa allt som appen kan utföra.