Bruk Workday-appen

Du kan utføre Workday-hurtighandlinger via Chat med Google Chat- og Workday-integreringen. For å få tilgang til funksjonene må en Workday-administrator konfigurere appen for domenet sitt eller organisasjonen sin. Deretter kan du installere appen via Chat. Workspace-administratorer kan også installere appen på dine vegne.

Før du begynner

• Du må ha tillatelse fra Google Workspace-administratoren din for å kunne installere apper.
  • Du må legge til appen i Chat. Finn ut hvordan du finner apper og legger dem til i Chat.
  • Du må ha en Workday-konto med administrator- eller kontoeiertilgang for å konfigurere integreringen for første gang.

Konfigurer Workday-appen i Chat

1. Åpne Chat.
  2. Åpne en direktemelding med appen.
  3. For å logge på kontoen din og underdomenet ditt hos Workday, klikk på Authorize (Autoriser).

Tips: For å konfigurere appen må du logge på en Workday-konto med administrator- eller kontoeiertilgang på underdomenet.

1. Fullfør påloggingen på Workday-nettstedet.
  2. Gi Workday-appen i Chat tilgang til enkelte Workday-tillatelser.
  3. Hvis du blir bedt om det, velger du den relevante Workday-kontoen.
  4. Hvis tilkoblingen var vellykket, kan du gjøre følgende for å fortsette:
    • Hvis du vil opprette en forespørsel om fri, skriver du /timeoff.
    • Hvis du vil opprette en utgiftsrapport, skriver du /expenses.
    • Hvis du vil finne ut mer om hva appen kan gjøre, skriver du /wd_help.