De Workday-app gebruiken

U kunt snelle acties van Workday uitvoeren in Chat met de integratie van Google Chat en Workday. Een Workday-beheerder moet de app instellen voor het domein of de organisatie voordat u toegang heeft tot deze functies. U kunt de app dan installeren vanuit Chat. Een Workspace-beheerder kan de app ook namens u installeren.

Voordat u begint

De Workday-app instellen in Chat

1. Open Chat.
  2. Open een privéchat met de app.
  3. Klik op Authorize (Machtigen) om in te loggen bij uw Workday-account en -subdomein.

Tip: U moet inloggen op een Workday-account met beheerders- of accounteigenaarsrechten in het subdomein om de app te kunnen instellen.

1. Log in op de Workday-website.
  2. Geef de chat-app van Workday toegang tot bepaalde Workday-rechten.
  3. Selecteer het Workday-account dat u wilt gebruiken als daarom wordt gevraagd.
  4. Als de verbinding is geslaagd, doet u het volgende:
    • Als u een verzoek voor een vrije dag wilt starten, typt u /timeoff.
    • Als u een onkostendeclaratie wilt starten, typt u /expenses.
    • Als u meer informatie wil over wat u met de app kunt doen, typt u /wd_help.