Brug appen Workday

Du kan udføre hurtige handlinger i Workday via Chat ved hjælp af Google Chat- og Workday-integrationen. For at få adgang til funktionerne skal en Workday-administrator konfigurere appen for domænet eller organisationen. Du kan derefter installere appen fra Chat. En Workspace-administrator kan også installere appen på dine vegne.

Før du begynder

• Din Google Workspace-administrator skal have givet dig lov til at installere apps.
  • Du skal føje appen til Chat. Se, hvordan du finder apps og føjer dem til Chat.
  • Du skal have en Workday-konto med administrator- eller kontoejertilladelse for at konfigurere integrationen.

Konfigurer appen Workday i Chat

1. Åbn Chat.
  2. Åbn en direkte besked med appen.
  3. Klik på Authorize (Godkend) for at logge ind på din Workday-konto og dit Workday-underdomæne.

Tip! Du skal logge ind på en Workday-konto med administrator- eller kontoejertilladelse på underdomænet for at konfigurere appen.

1. Log ind på Workday-websitet.
  2. Tillad, at Chat-appen Workday får adgang til visse Workday-tilladelser.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge den korrekte Workday-konto, som du vil bruge.
  4. Hvis der oprettes forbindelse, skal du gøre følgende for at fortsætte:
    • Skriv /timeoff for at starte en anmodning om timeoff.
    • Hvis du vil oprette en udgiftsrapportering, skal du skrive /expenses.
    • Du kan se, hvad appen kan, ved at skrive /wd_help.

Relaterede ressourcer